Eurobbean i Glommen by chef Bobo!

På lördag 2 juli gör chef Bobo besök hos oss!
Bobo är en ”award winning chef” och har bland annat vunnit årets kock i hela Västindien. På lördag kan ni uppleva färgsprakande matlagning och exotiska smaker från Bobos världsberömda meny. Bobo är känd för fusionen mellan klassisk europeisk/karibisk mat under namnet EUROBBEAN COOKING och har under många år drivit en av Västindiens mest kända restauranger The Edge Restaurant på St. Lucia.
Läs mer om honom på Wikipedia genom att klicka HÄR.
Aptitretare;
Choklad och chili stekt fläskfilé med tomat och colada sås
Tonfisk ceviche med kokos och lime
Välj förrätt i kombination med varmrätt.
Förrätt;
The Edge stjärn anis-marinerad ankbröst med guava dressing
Kingfish ”Wellington”, (räkmousse, svampduxelles och basilika) med passionsfrukt-vaniljsås fänkåls-escabeche
Varmrätt;
Red snapper med bakat ostron, langustmedaljong, tropisk linssallad och hibiskussås
Jamaica jerked oxfilé med sötpotatisterrine och kaffesky
Dessert;
Grapefruktglaserad rosmarin cheese cake med grönpeppargelé och bärkompott
4-rätters; 625:-
3-rätters; 495:-
2-rätters; 375:-
Senaste kommentarer