FÖRRÄTTER
Citrongravad Regnbågslax – Vit sparris – Dill – Stenbetsrom
Citrongravad regnbågslax serveras med bakad vit sparris, dillmajonnäs, stenbitsrom och vinägerkrutonger på kavring.
Alt
Biff – Brynt Smör – Ekbladssallad – Friterad Lök
Nattbakad marinerad ryggbiff i tunna skivor serveras med bryntsmöremulsion, friterad schallottenlök, hyvlade rädisor och dressad ekbladssallad.
VARMRÄTTER
Torskrygg – Betor – Färskpotatis – Brynt smör
Smörstekt torskrygg, sauterade primörbetor, dillslungad färskpotatis, brynt smör-snö och sjökorall.
Alt
Kalv Tri-Tip – Potatiskaka – Cheddar – Tryffel
Lågtempererad tritip på gödkalv, potatiskaka smaksatt med lagrad cheddar och timjan, tryffelsky och säsongens primörer.
DESSERT
Tartelett – Jordgubbar – Rabarber – Vitchoklad
Mördegstartlett fylld med rabarbercreme, italiensk maräng, vitchokladcremeux, bakade rabarber och färska jordgubbar.
Alt
Osttallrik med ost från Skreaost
Tomatmarmelad smaksatt med vanilj och Fröknäcke
3rätters – 445 kr/person
Allergiker? Tala om det för oss så anpassar vi rätterna så gott vi kan!