Förrätter
Räka – Hummer – Brioche – Krasse – Rotselleri
Räk och hummer – skagen på smörstekt brioche, krasseemulsion, picklad rotselleri och grönt äpple.
Alt
Vit sparris – Hollandaise – Hemmarökt skinka – Tryffel
Bakad vit sparris, Hollandaise, riven tryffel, hemmarökt skinka och örtsallad.
Varmrätter
Torskrygg – Betor – Färskpotatis – Brynt smör
Smörstekt torskrygg, sauterade primörbetor, dillslungad färskpotatis, brynt smör-snö och sjökorall.
Alt
Kalvrygg – Potatiskrokett – Grön sparris – Ramslök
Grillad kalvrygg, Potatiskrokett smaksatt med parmesan, rostad löksky, ramslöksemulsion, grillad grön sparris och örter.
Dessert
Vit choklad – Rabarber – Mandel
Flexi ganache på vit choklad, bakade rabarber, råhyvlade rabarber, mandelcreme, mandelfinancier, vispad lokal cremefraiche med vanilj.
Alt
Osttallrik med ost från Skreaost
Tomatmarmelad smaksatt med vanilj och Fröknäcke