Sunset Concerts

Sunset Concerts

Snart kommer vi här att lägga upp sommarens alla artister, håll utkik här eller på vår Facebook sida. Glöm inte att även boka bord till våra musikkvällar! Mycket bra utlovas!

Biljetter finns att köpa på Glommens Fiskekrog, Falkenbergs Turistbyrå och hos alla TICNET-ombud.
För direktbokning maila info@glommensfiskekrog.se

Nedan finner du fjolårets artister, för att få en känsla av utbudet. Vi följer ingen linje eller stil ut älskar bara bra musik.

Kristofer_Åström_9_Photo_Kristoffer_Hedberg

Kristofer Åström

20 augusti kör vi vår sista Sunset Concert för i år, se till att inte missa den! Vi kommer att besökas av Kristofer Åström som gett ut 10+ album där ett till och med bivit grammisnominerat. Kristofer kör en skön spelning med indie och rock, inget man vill missa, dags att boka datumet redan nu!

LaGaylia

SUNSET CONCERT vid strandkanten på Glommens Fiskekrog.

Den 1 juli kickar vi igång sommarens första konsert med LaGaylia Frazier på scen. Efter att ha gästat Håkan Hellströms konsert på Ullevi gästar hon nu Glommen. Detta blir den första av många kommande konserter som kommer äga rum på hos oss denna sommaren!

lagaylia2

Fröken Elvis framsida

Fröken Elvis

Biljetterna är nu släppta till Fröken Elvis och vår SUNSET CONCERT #2!

Den 8 juli gästas vi av en grupp på 5 goa tjejer som kallar sig för Fröken Elvis. De är nu ute och turnerar runtom i Sverige och vi på Fiskekrogen i Glommen har turen att vara ett av stoppen.

Louise Hoffsten

Nu är det snart dags för ännu en Sunset Concert, spika den 14 juli, för då står självaste Louise Hoffsten på scen med sin blues-influerade musik hos oss på Fiskekrogen i Glommen!
 
Som en av Sveriges största pop och bluesartister med både Grammis och Rockbjörn hemma i hyllan intar hon snart vår scen intill vattnet på Fiskekrogen.
 

louise_press

_K4A6279_web

The Refreshments

För att matcha Wheels & Wings så gästas vi av The Refreshments för en rockig avslutning på en händelserik helg. The Refreshments är en grupp om 4 män som tar 50-tals musik och riktig Rock’n’roll till en helt ny nivå. Den 16 juli rockar The Refreshments vår scen på en av våra Sunset Concerts på Fiskekrogen i Glommen!

Simone Moreno

Elin Ruth ersätts av sambadrottningen Simone Moreno!

Ni har hört henne på albumet med filmmusiken till ”Känn ingen sorg” och sett hennes framträdandes tillsammans med Timbuktu. Vi tar nya tag med en riktig samba-feeling den 22 juli! Välkomna till oss!

Biljetter finns endast att köpa på Glommens Fiskekrog.

img_planetas_3

M-Rock

Ännu en Sunset Concert är på gång! Den 27 juli bjuder M-Rock från Funk/hiphop-gruppen StoneFunkers på en funkig kväll hos oss på Fiskekrogen. Efter StoneFunkers splittrades tog tillslut Emrik upp solokarriären och körde sitt egna race, nu kommer han till Glommen och är här för att sätta stället i gungning!
 

DSC1517

anna_simon

Anna-Lena Winter & Simon Andersson

Boka in 29 juli i kalendern för nu laddar vi för ännu en Sunset Concert med vår alldeles egna glommabo Anna-Lena Winter på scen! Som förband till Anna-Lena har vi Simon Andersson som med gitarren i hand ska bjuda på skön countrymusik influerat av både pop och rock. Det är inget snack om saken att det kommer bli drag!

Vaudou Game

Vaudou Game gästar scenen vid Fiskekrogen den 5 augusti. Nu är det dags för en Sunset Concert med energirik 70-tals afro-funk!
 
Vaudou Game är 6 grabbar som kommer från Frankrike och Togo och dom vet vad dom gör. Get your groove on för denna kvällen kommer bli grym!
 

timthumb

Hitta hit
Glommen, det lilla fiskeläget 10 km norr om Falkenberg, 25 km söder om Varberg. Prova gärna den nya cykelleden från Falkenberg, som är en del i Hallandsleden. Vi har alltid något något svalkande och en fantastisk utsikt!
Karta

 

Glommen's Fiskekrog

Glommens Fiskekrog, Glumstensvägen, Falkenberg, Sverige

Någon beskrivande text