Vänligen kontakta oss/boka bord på info@glommensfiskekrog.se
eller på
0763 11 34 15
(OBS, går ej att sms:a denna telefon)

Musik/Konserter

Massor av spännande artister!

Konserter i solnedgången – Sunset Concerts

Vi älskar musik, och mat såklart. Så att ordna lite härliga musikkvällar på vår fiskekrog är självklart! Nu är sommarens musiktillfällen alla avklarade, men vi låter informationen om konserterna att ligga kvar ett tag till så ni får se vad vi gillar för typ av musik. Kanske dyker här snart upp något mer spännande? Glöm inte att hålla koll på vad som händer på vår “syster-restaurang”, Flip Flop i Olofsbo.

Magnus Johansson + hemlig gäst
Middag & Show Torsdag 12 juli kl 20.30

Magnus kommer tillbaka till oss i år igen och bjuder på härlig musik till middagen. Med sig har en hemlig gäst, spännande tycker vi!

Biljettpris: 150 kronor

Nordic Sessions – Magiskt musikmöte över havet
Onsdag 25 juli kl 21.00

Nuala Kennedy (IRL) sång, flöjt
John Doyle (USA/IRL) gitarr, mandola, sång
Lisa Eriksson Långbacka (SWE) dragspel, sång
Esbjörn Hazelius (SWE) gitarr, mandola, fiol, sång

Kultur i Halland och Kultur i Väst har handplockat fyra tunga folkmusiker, två från Irland och två från Sverige. Under några dagar i augusti 2017 lät vi dem träffas och musicera. Mötet blev en succé, musikmagin är ett faktum och vi kan nu stolt presentera vår drömkvartett: Musikaliska äventyraren Nuala Kennedy, folk/bluegrass-ikonen John Doyle, mångfacetterade Lisa Eriksson Långbacka och multiinstrumentalisten Esbjörn Hazelius.

Biljetter köps i dörren på onsdag på Glommens Fiskekrog. Det går också bra att lägga undan biljetter via 0346-92580.

Arrangör: Glommens Fiskekrog, Kultur i Halland och Kultur i Väst.

Biljettpris: 150 kronor

Dan Hylander
Fredag 27 juli 2017 kl 21.00

Fredag 27 juli är det dags för en annan av Sveriges gamla rockrävar, ingen mindre än Dan Hylander kommer på besök med sitt band. Vem minns inte klassikerna Svart Kaffe, Skuggor i skymningen och Farväl till Katalonien. Vi är glada att Dan väljer att göra ett stopp i Glommen i år igen!

Biljettpris: 300 kronor

Mikael Rickfors
Söndag 29 juli kl 21.00

”Köpa vingar för pengarna” är en svensk klassiker,Söndag 29 juli kommer den gamla rockräven Mikael Rickfors till oss. Med sitt band tar han oss genom sin karriär, allt ifrån perioden i the Hollies fram till idag!

Biljettpris: 300 kronor

Hitta hit
Glommen, det lilla fiskeläget 10 km norr om Falkenberg, 25 km söder om Varberg. Prova gärna den nya cykelleden från Falkenberg, som är en del i Hallandsleden. Vi har alltid något något svalkande och en fantastisk utsikt!
Karta

 

Glommen's Fiskekrog

Glommens Fiskekrog, Glumstensvägen, Falkenberg, Sverige

Någon beskrivande text