Vänligen kontakta oss/boka bord på info@glommensfiskekrog.se
eller på
0346-925 80
(OBS, går ej att sms:a denna telefon)

Musik/Konserter

Massor av spännande artister!

Konserter i solnedgången – Sunset Concerts

Vi älskar musik, och mat såklart. Så att ordna lite härliga musikkvällar på vår fiskekrog är självklart! Vad händer i sommar 2018 frågar ni? Äntligen har vi släppt årets första musiktillfällen, se nedan! Det kommer garanterat att fyllas på efter hand. Biljetter kan ni köpa på Glommens Fiskekrog, och glöm inte boka bord också om ni vill äta gott till musiken.

Magnus Johansson + hemlig gäst
Middag & Show Lördag 12 juli kl 21.00

Magnus kommer tillbaka till oss i år igen och bjuder på härlig musik till middagen. Med sig har en hemlig gäst, spännande tycker vi!

Dan Hylander
Fredag 27 juli 2017 kl 21.00

Fredag 27 juli är det dags för en annan av Sveriges gamla rockrävar, ingen mindre än Dan Hylander kommer på besök med sitt band. Vem minns inte klassikerna Svart Kaffe, Skuggor i skymningen och Farväl till Katalonien. Vi är glada att Dan väljer att göra ett stopp i Glommen i år igen!

Mikael Rickfors
Söndag 29 juli kl 20.00

”Köpa vingar för pengarna” är en svensk klassiker,Söndag 29 juli kommer den gamla rockräven Mikael Rickfors till oss. Med sitt band tar han oss genom sin karriär, allt ifrån perioden i the Hollies fram till idag!

Hitta hit
Glommen, det lilla fiskeläget 10 km norr om Falkenberg, 25 km söder om Varberg. Prova gärna den nya cykelleden från Falkenberg, som är en del i Hallandsleden. Vi har alltid något något svalkande och en fantastisk utsikt!
Karta

 

Glommen's Fiskekrog

Glommens Fiskekrog, Glumstensvägen, Falkenberg, Sverige

Någon beskrivande text