Vänligen kontakta oss/boka bord på info@glommensfiskekrog.se
eller på
0346-925 80
(OBS, går ej att sms:a denna telefon)

Sunset Concerts

Massor av spännande artister!

Konserter i solnedgången

Vi älskar musik, och mat såklart. Så att ordna lite härliga musikkvällar på vår fiskekrog är självklart! Vad händer i sommar 2018 frågar ni? Det är hemligt än så länge, men håll utkik här och på våra sociala medier, kanske är det redan imorgon vi släpper sommarens pärlor?

Så länge kan ni kika här nedan vad vi hade 2017, så får ni ett litet hum om vad vi gillar!

Simone Moreno
Lördag 11:e November 21:00 2017

MAT, ROM OCH SAMBA I GLOMMEN

Simone bjuder på en färgsprakande show tillsammans med sitt band.
Men först äter vi en god middag, provar lite olika romdrinkar och förbereder oss för en dansant afton med brasiliansk underhållning i världsklass.

Ni väljer från vår speciellt framtagna meny där entrén till showen ingår eller så köper ni en showbiljett inklusive välkomstdrink för 125 kronor.

Konserten hålls i Bygdegården mitt över gatan från Glommens Fiskekrog.

Välkomna!

Mikael Rickfors
Lördag 8:e och Söndag den 9 juli 2017

”Köpa vingar för pengarna” är en svensk klassiker, Lördag 8:e och Söndag den 9 juli kommer den gamla rockräven Mikael Rickfors till oss. Med sitt band tar han oss genom sin karriär, allt ifrån perioden i the Hollies fram till idag.

Anders Ekborg
Fredag 14:e och Lördag 15 juli 2017

Fredag 14:e och Lördag 15 juli får vi besök av den skönsjungande skådespelaren och sångaren Anders Ekborg. Anders, som fick sitt genombrott när han hade huvudrollen som Karl-Oskar i Kristina från Dufvemåla 1995, har sedan dess haft stora framgångar i musikalvärlden. Hans show är mycket trevlig där han berättar om sitt liv från sin bardom fram till idag, och blandar med sina vackra sånger.

Louise Hoffsten
Tisdag den 18 juli 2017

På begäran kommer Louise Hoffsten tillbaka till Glommen Tisdag den 18 juli. Hon hade ett bejublat framträdande förra sommaren och många av våra gäster har önskat henne tillbaka. Louise är en av Sveriges absolut mest folkkära sångerskor och hon bjuder på en fantastisk show.

Anna-Lena Winter
Torsdag 27 juli 2017

Torsdag 27 juli är Glommens stolthet Anna Lena Winter tillbaka på scenen tillsammans med Håkans Svensson och Håkan Nyberg som båda spelat i Nationalteaterns Rockorkester. Anna Lenas musik berör och är känslosam med starka texter.

Dan Hylander
Fredag 28 juli 2017

Fredag 28 juli är det dags för en annan av Sveriges gamla rockrävar, ingen mindre än Dan Hylander kommer på besök med sitt band. Vem minns inte klassikerna Svart Kaffe, Skuggor i skymningen och Farväl till Katalonien. Efter några år i Bolivia där han bott och skapat ny musik är han nu tillbaka i Sverige. Vi är glada att Dan valde att göra ett stopp på sin turné i Glommen.

Breabach
Fredag 4 augusti 2017

Fredag 4 augusti kommer Breabach att spela med sitt stora band. Breabach är ett skotskt band som uppträtt på många festivaler över hela världen. En underbar upplevelse för er som verkligen gillar svängig musik.

Refreshments
Lördagen 12 augusti 2017

Lördagen 12 augusti får ni ta på er dansskorna, för då avslutas sommarens musikprogram med det legendariska bandet Refreshments. Inget band kan få det att svänga mer och det är ingen överdrift att säga att de varit ett av Europas säkraste kort när det gäller att leverera ”High Energy Rock ” på högsta nivå.

 

Hitta hit
Glommen, det lilla fiskeläget 10 km norr om Falkenberg, 25 km söder om Varberg. Prova gärna den nya cykelleden från Falkenberg, som är en del i Hallandsleden. Vi har alltid något något svalkande och en fantastisk utsikt!
Karta

 

Glommen's Fiskekrog

Glommens Fiskekrog, Glumstensvägen, Falkenberg, Sverige

Någon beskrivande text