Vänligen kontakta oss/boka bord på info@glommensfiskekrog.se
eller på
0763 11 34 15
(OBS, går ej att sms:a denna telefon)

Musik/Konserter

Massor av spännande artister!

Konserter i solnedgången – Sunset Concerts

Vi älskar musik, och mat såklart. Så att ordna lite härliga musikkvällar på vår fiskekrog är självklart! Nu är sommarens musiktillfällen alla avklarade, men vi låter informationen om konserterna att ligga kvar ett tag till så ni får se vad vi gillar för typ av musik. Kanske dyker här snart upp något mer spännande? Glöm inte att hålla koll på vad som händer på vår “syster-restaurang”, Flip Flop i Olofsbo.

Mikael Rickfors
Fredag 12 Juli klockan 21.00

”Köpa vingar för pengarna” är en svensk klassiker,Fredag 12 juli kommer den gamla rockräven Mikael Rickfors till oss. Med sitt band tar han oss genom sin karriär, allt ifrån perioden i the Hollies fram till idag!

Biljettpris: 300 kronor och köps på ticketmaster. https://www.ticketmaster.se/event/mikael-rickfors-biljetter/548387

Kikki Danielsson
Torsdag 25 Juli klockan 21.00

Kikki Danielsson behöver knappast en presentation. Hon har genom fyrtio år varit en folkkär country- och dansbandssångerska. Hon har även deltagit i svenska Melodifestivalen nio gånger och två gånger i Eurovision song contest. Hon har också sjungit i flertalet orkestrar som Nickies, Wizex, Roosarna och Chips.Torsdag 25 Juli

Biljettpris: 300 kronor och köps på ticketmaster. https://www.falkenberg.se/evenemang/kikki-danielsson.html

Magnus Johansson till Glommens Hamnfest den 27 Juli
Lördagen den 27 Juli

Magnus kommer att vara en av Lördagens Artister under hamnfesten.

Dan Hylander, Py Bäckman och Janne Bark
Onsdag 31 juli 2019 kl 20.30

Onsdag den 31 juli är det dags för några av Sveriges gamla rockrävar, inga mindre än Dan Hylander, Py Bäckamn och Janne Bark kommer på besök med sitt band. Vem minns inte klassikerna Svart Kaffe, Skuggor i skymningen och Farväl till Katalonien. Vi är glada att De väljer att göra ett stopp i Glommen i år igen!

Biljettpris: 375 + avgift

https://www.ticketmaster.se/event/dan-hylander-py-backman-och-janne-bark-biljetter/548515

Glommens hamnfest

Inget är för evigt, i år tar Kräftfestivalen som Glommens IF har kört i 23 år en paus. Istället bjuder vi på fiskekrogen på Glommens Hamnfest. Lägg fre 26 och lörd 27 Juli på minnet. Skaldjur- och öltält tillsammans med barer och ett skönt häng och en mängd artister naturligtvis. En riktig familjehelg utan knallar och tivoli dock. Vi fokuserar på Mat, Musik och Nöje för hela familjen.Vi kan redan nu presentera: Night of Queen med Johan Boding. Ett av världens bästa tribute band till en av historiens största band Queen! Fredagen den 26:e Juli kör vi i hamnen så att Freddie Mercury ler från sin fönsterplats.

Biljettpris: 375 + avgift

https://www.ticketmaster.se/event/dan-hylander-py-backman-och-janne-bark-biljetter/548515

Hitta hit
Glommen, det lilla fiskeläget 10 km norr om Falkenberg, 25 km söder om Varberg. Prova gärna den nya cykelleden från Falkenberg, som är en del i Hallandsleden. Vi har alltid något något svalkande och en fantastisk utsikt!
Karta

 

Glommen's Fiskekrog

Glommens Fiskekrog, Glumstensvägen, Falkenberg, Sverige

Någon beskrivande text