Vänligen kontakta oss/boka bord på info@glommensfiskekrog.se
eller på
0763 11 34 15
(OBS, går ej att sms:a denna telefon)

Aktuellt

Nu börjar det falla på plats…

Nu börjar det falla på plats…

Nu börjar det äntligen kännas som att det faller på plats borta på vår nya verksamhet på det som tidigare kallats för Klittergården. I veckan har vi fått dit massa köksutrustning som ska installeras i helgen och på måndag kommer även självaste köksmästarn! Vi har hittills släppt 50 matplatser till 29 juni och 50 platser till 30 juni via Facebook. Båda dessa datum är redan fullbokade. Snart kommer det också gå bra att boka rum för övernattning.

Från och med runt måndagen den 2 juli planerar vi att ha öppet dagligen, från morgon till kväll! Detta datum är inte hugget i sten, då vi måste vara säkra på att allt nytt fungerar som det ska! Vi håller er uppdaterade!


Vår grymma köksmästare planerar för fullt vad som ska stå på sommarens breda meny, som vi hoppas kommer att passa många. Vi är mycket glada att snart kunna hälsa er välkomna till vårt nya ställe!

Hitta hit
Glommen, det lilla fiskeläget 10 km norr om Falkenberg, 25 km söder om Varberg. Prova gärna den nya cykelleden från Falkenberg, som är en del i Hallandsleden. Vi har alltid något något svalkande och en fantastisk utsikt!

Glommens Fiskekrog

https://goo.gl/maps/kjUNBzw3c4XqfEdp6