Vänligen kontakta oss/boka bord på:

Lars 076-311 34 15

Du kan även skicka ett mejl till info@glommensfiskekrog.se. När ni skickar bokningsförfrågan på mejl, ange ett telefonnummer och observera att ni måste få er bokning bekräftad.

Aktuellt

Nu börjar det falla på plats…

Nu börjar det falla på plats…

Nu börjar det äntligen kännas som att det faller på plats borta på vår nya verksamhet på det som tidigare kallats för Klittergården. I veckan har vi fått dit massa köksutrustning som ska installeras i helgen och på måndag kommer även självaste köksmästarn! Vi har hittills släppt 50 matplatser till 29 juni och 50 platser till 30 juni via Facebook. Båda dessa datum är redan fullbokade. Snart kommer det också gå bra att boka rum för övernattning.

Från och med runt måndagen den 2 juli planerar vi att ha öppet dagligen, från morgon till kväll! Detta datum är inte hugget i sten, då vi måste vara säkra på att allt nytt fungerar som det ska! Vi håller er uppdaterade!


Vår grymma köksmästare planerar för fullt vad som ska stå på sommarens breda meny, som vi hoppas kommer att passa många. Vi är mycket glada att snart kunna hälsa er välkomna till vårt nya ställe!