Förslagsmeny 1:
Förrätter att delas på: Bakad vit sparris med tryffelcrème, friterad potatis och harsyra
Primörmorötter med Queso fresco, kummin och morotscrème
Friterade kycklingvingar med jerkspice och chiliemulsion
Fläderbakad torskrygg med dillemulsion, spritärter och citrontapioka
Varmrätts buffé från vår Ofyr:
Svensk Ryggbiff
Marinerade Havskräftor
Majskolv med Limesmör
Grön sparris med citronette
Hjärtsallad med parmesancréme och krutonger
Potatissallad med senap, purjolök och kapris
Betsallad med rostade fröer och örter
Coleslaw
BBQ sås
Vitlöksaioli
Dessert:
Tartlett – Fläder – Jordgubb
Tartlett fylld med lemoncurd, italiensk maräng, jordgubb & flädersorbet,
jordgubbsmousse och färska jordgubbar
650kr/ Kuvert
Förslagsmeny 2:
Förrätter att delas på: Biff tataki med bryntsmöremulsion, ekbladssallad och friterad lök
Bjärepotatis med smetana och stenbitsrom.
Mini tartlett med spenat och västerbottenost
Sotad tonfisk med sojaemulsion, sesamknäcke och wakamesallad.
Varmrätts buffé från vår Ofyr:
Grillad kalventrecote
Laxknyten med vårlök, citron och rädisor
Majskolv med limesmör
Grön sparris med citronette
Potatisgratäng
Rostade rotfrukter
Coleslaw
Grönsallad
Pepparsås
Vitlöksaioli
Dessert:
Kokospannakotta med passionsfruktscoulis och stekt choklad.
550kr/ Kuvert