Vänligen kontakta oss/boka bord på info@glommensfiskekrog.se
eller på
0346-925 80
(OBS, går ej att sms:a denna telefon)

Öppet

Öppet på fiskekrogen

Vi har öppet enligt tiderna nedan. Skulle det vara några avvikelser så står det alltid här på hemsidan, på Facebook, på Instagram och på dörren till krogen. Dessa öppettider gäller tillsvidare, efter midsommarveckan har vi öppet varje dag. Aktuella öppettider hittar ni alltid här eller på sociala medier.

Torsdag 18-sent
Fredag 17-sent
Lördag 13-sent
Söndag 13-18

För bokning ring 0346-925 80 eller skicka ett mejl till info@glommensfiskekrog.se. När ni skickar bokningsförfrågan på mejl, ange ett telefonnummer och observera att ni måste få er bokning bekräftad.

Ps! Kolla alltid efter våra öppettider i våra egna kanaler. Tripadvisor, Google eller andra tjänster är ofta inte uppdaterade eftersom dessa är svåra att styra över.

När ni bokar ett bord hos oss ber om vi om ett fullständigt namn och telefonnummer. Dessa uppgifter sparas i vårt bokningsprogram fram tills dagen efter som bokningen gäller, då raderar vi uppgifterna.

Varmt välkomna!

 

  • -

Hitta hit
Glommen, det lilla fiskeläget 10 km norr om Falkenberg, 25 km söder om Varberg. Prova gärna den nya cykelleden från Falkenberg, som är en del i Hallandsleden. Vi har alltid något något svalkande och en fantastisk utsikt!
Karta

 

Glommen's Fiskekrog

Glommens Fiskekrog, Glumstensvägen, Falkenberg, Sverige

Någon beskrivande text