Vänligen kontakta oss/boka bord på info@glommensfiskekrog.se
eller på
0346-925 80
(OBS, går ej att sms:a denna telefon)

Öppettider

Kära gäster!

Nu är det dags för oss och våra medarbetare att tacka för ännu ett fantastiskt år här i Glommen! Restaurangen har stängt från och med den 9 september och planerar för öppning i mitten av april 2019. Vår andra restaurang Flip Flop i Olofsbo är öppen alla helger i September med olika aktiviteter, läs mer på flipflopfun.se

 

 

Boka Bord

För bokning ring 0346-925 80 eller skicka ett mejl till info@glommensfiskekrog.se. När ni skickar bokningsförfrågan på mejl, ange ett telefonnummer och observera att ni måste få er bokning bekräftad.

Ps! Kolla alltid efter våra öppettider i våra egna kanaler. Tripadvisor, Google eller andra tjänster är inte alltid uppdaterade eftersom dessa är svåra att styra över.

När ni bokar ett bord hos oss ber om vi om ett fullständigt namn och telefonnummer. Dessa uppgifter sparas i vårt bokningsprogram fram tills dagen efter som bokningen gäller, då raderar vi uppgifterna.

Varmt välkomna!

 

  • -

Hitta hit
Glommen, det lilla fiskeläget 10 km norr om Falkenberg, 25 km söder om Varberg. Prova gärna den nya cykelleden från Falkenberg, som är en del i Hallandsleden. Vi har alltid något något svalkande och en fantastisk utsikt!
Karta

 

Glommen's Fiskekrog

Glommens Fiskekrog, Glumstensvägen, Falkenberg, Sverige

Någon beskrivande text