Vänligen kontakta oss/boka bord på:

Lars 076-311 34 15

Du kan även skicka ett mejl till info@glommensfiskekrog.se. När ni skickar bokningsförfrågan på mejl, ange ett telefonnummer och observera att ni måste få er bokning bekräftad.

Paket

Bröllop

Glommens Fiskekrog eller Flipflop Fun
Tillsammans med er sätter vi ihop ett paket med mat efter önskemål och passande dryck. Tårta kan både beställas av oss, eller så hjälper vi er att komma i kontakt med våra samarbetspartners anpassat efter era preferenser. Vill ni ha en avslappnad buffé? Eller vita dukar och en fantastisk meny med flertalet rätter? Vilka blommor i vilka färger ska vi ha? Önskas DJ eller Sångerska? Har vi många långväga gäster som behöver hotell? Detta är endast ett urval av tjänsterna vi kan hjälpa er med.

Det är mycket att planera, och vi finns här för göra just ER dag till ett minne för livet!

Minnesstund

Förslag på meny för minnesstund:
Varmrökt lax från egen rök serveras med dillslungad potatis och romsås
Smörstekt torskrygg med brynt smör, pepparrot och potatispuré
Lågtempererad Kalvytterfilé serveras med tryffelsky, primörer och potatisterrin.

Priser från 250kr/person inkl. kaffe/te och kaka

Chefs Table

Upplev en middag där råvarorna står i fokus. Våra kockar väljer ut det bästa för säsongen. Närodlat, fiskat ut närliggande hav och sjöar och hållbart uppfött med bäst kvalitet och tillagat på sätt där råvaran respekteras för vad den är. Kom och njut av en smakupplevelse med kombinerade drycker, i en mysig miljö där ni står i fokus.

Vi serverar en avsmakningsmeny med tillhörande drycker, och garanterar er en kväll ni sent kommer glömma.

Priser från 1495kr per person inklusive dryck.
Gäller vid bokning om minst 8 personer.

Företagspaket / Konferens

En konferens hos oss är mycket mer än bara arbete. Närheten till havet, en god lunch och/eller middag, fina hotellrum i karibisk anda och en väl tilltagen frukost. Det och mycket mer får ni hos oss. Vi kan självfallet även anordna aktiviteter i närområdet och vi gör allt för att göra er konferens så inspirerade och givande som möjligt.

Hör gärna av er till oss så vi tillsammans kan skräddarsy ert möte.

 

Se även vår sida om Ofyr