Vänligen kontakta oss/boka bord på:

Lars 076-311 34 15

Du kan även skicka ett mejl till info@glommensfiskekrog.se. När ni skickar bokningsförfrågan på mejl, ange ett telefonnummer och observera att ni måste få er bokning bekräftad.

Aktuellt

Vår första höst och jul

Vår första  höst och jul

Efter våra 25 år i Västindien är det spännande för oss att återuppleva de svenska årstiderna och vi njuter av långa promenader i naturens vackra färger och den friska och klara luften. Nu är hösten här och vi satsar på att Glommen ska ha en krog som är öppen inte bara undersommaren, utan även vår och höst, fram till jul.

Vill ni förgylla tillvaron med ett restaurangbesök under hösten, kan ni förutom vår ordinarie meny även uppleva Fredagsmys och After Work på fredagskvällar, eller ta med familjen på Söndagsmiddag där vi serverar Svenska Klassiker.

jul-glommen

Benjamin, Annie, Margit och Lars hälsar er välkomna i höst.

Under sommaren lanserade vi vårt tema ”100-åringen” som är en fantastisk succé, och många fler än vi hoppats på firat sin födelsedag hos oss. Vi älskar födelsedagar och om någon av er har nära och kära som fyller år inom kort är ni välkomna. Glöm inte att födelsedagsbarnet får lika mycker rabatt som de år de fyller!

Mellan 17 November – 18 December bjuder vi in till Sveriges kanske enda julmiddag (Julbord) där vi blandar svenska rätter med godsaker med en ”karibisk twist” Vi har öppet Torsdag till Söndag till och med 18 december, då vi stänger för säsongen.

Vi öppnar åter den 8 April 2017. Hoppas vi ses under hösten!

// Lars och Margit

 

Benjamin, Annie, Margit och Lars hälsar er välkomna i höst.