Vänligen kontakta oss/boka bord på:

Lars 076-311 34 15

Du kan även skicka ett mejl till info@glommensfiskekrog.se. När ni skickar bokningsförfrågan på mejl, ange ett telefonnummer och observera att ni måste få er bokning bekräftad.

Vår meny

Ett kök baserat på närheten till havet, med mycket fisk och skaldjur. Räkor, kräftor, musslor och ostron. Kött beställer vi från Thuressons Gårdsbutik ett par kilometer bort. Självklart fixar vi alltid något vegetariskt alternativ och barnen ska inte heller ha några problem att hitta något gott. Vi väljer unika råvaror från vårt närområde där kvalitet, smak, hållbart lantbruk och human djurhållning är det som krävs för att få hamna i vårt kök, och våra kockar köper in det som är bäst för dagen. 

Varmt välkomna,
Lars och Margit Abrahamsson med personal

Förrätt

Råbiff – Confiterad äggula – Purjolök – Primörbetor 175:-
Handskuren råbiff på hängmörat oxinnanlår, créme på confiterad äggula, friterad purjolök, picklade primörbetor, saltbakade betor, purjolöksolja och rostad brioche.

Lättrökt Kummelrygg – Rabarber – Pepparrot 185:-
Lättrökt kummelrygg ur egen rök, pepparrotscréme, picklade rabarber, fänkålscrudité och rågbröd.

Löjrom från Vänern – Smörstekt Levain – Smetana 295:-
40g Löjrom från Vänern, vispad smetana, hackad rödlök och gräslök.

Tartlett – Gruyère – Grönsaker från Hule Trädgårdar 175:-
Tartlett fylld med Gruyère, variation på färska grönsaker från Hule trädgårdar och närområdet, purjolöksolja och rädisor.

Skaldjur

Dagens fångst av skaldjur, se griffeltavla för utbud och pris.

Varmrätter

Torskrygg – Vaxbönor – Fläder – Ärtor 355:-
Smörstekt torskrygg, dillslungad färskpotatis, flädersmörsås, sauterade bönor och ärtor, isade sugarsnaps och pocherad havskräfta.

Piggvar – Brynt smör – Fänkål 375:-
Halstrad piggvar på ben, potatisstomp på färskpotatis från långås, riven pepparrot, vitvinssås, bakad fänkål och inkokt majrova.

Havsöring – Kronärtskocka – Forellrom – Senapsfrön 315:-
Halstrad öring, potatiskrokett med varmrökt lax, skockapuré, friterad kronärtskocka, citronsmörsås med senapsfrön och forellrom.

Moules Frités 225:-
Blåmusslor kokta i vin, grädde och vitlök, pommes frites, vitlöksaioli och grillat surdegsbröd.

Hängmörad svensk Ryggbiff 395:-
Primörer från Hule Trädgårdar och närområdet, Friterad potatisterrin smaksatt med timjan och parmesan, dragonemulsion och confiterade tomater.

Potatisgnocci – Primörbeta – Getost – Rosmarin 275:-
Hemmagjord potatisgnocci med variation på primörbetor, smulad getost, rosmarinsolja

Dessert

Smultron – Yuzu – Opalys – Mandel 145:-
Vit chokladdoppad smultronmousse, vitchoklad blondie, färska jordgubbar, yuzucremeux, vaniljmarinerade gröna jordgubbar.

Rabarber – Pistage – Mjölkchoklad – Punsch 145:-
Bakade rabarber med flaggpunch, råhyvlade rabarber, chokladnamelaka, pistageglass, pistagesmulor och mandelkaka.

Allergiker? Tala om det för oss så anpassar vi rätterna så gott vi kan!

Solnedgång
Vi hade aldrig kunna drömma om att vi skulle hitta ett nytt litet paradis. Men faktum är att  Glommen och Bequia är slående lika, fast på helt olika sätt!