Vänligen kontakta oss/boka bord på:

Lars 076-311 34 15

Du kan även skicka ett mejl till info@glommensfiskekrog.se. När ni skickar bokningsförfrågan på mejl, ange ett telefonnummer och observera att ni måste få er bokning bekräftad.

Aktuellt

Vi öppnar strandhotell

Vi öppnar strandhotell

Ja, det är sant! Vi, Lars och Margit Abrahamsson som driver Glommens Fiskekrog har stora planer för turismen i Glommen och Olofsbo. Nu expanderar vi vår verksamhet och tar över Klittergården/Strandkanten i Olofsbo från och med 1 April. 

Klittergården har ett fantastiskt läge mitt på Olofsbo strand, näst intill Tempo-butiken. Utsikten är något utöver det vanliga. Fastigheten kommer att omvandlas till ett Strandhotell de kommande åren. Vi hinner inte genomföra alla förändringar innan sommaren så en mer omfattande renovering påbörjas i höst. Dock kommer vi att ge Restaurangen ett ansiktslyft under våren och vi räknar med att ha öppet från mitten av juni.

Vi har länge drivit hotellverksamhet på “vår” ö Bequia i Karibien. Då vi nyligen avslutat vår verksamhet i Västindien vill vi använda vår energi och kunskap till att utveckla turismen här i Halland även under så kallad lågsäsong. Detta är vi mycket glada för, det känns som om ordningen är återställd då vi saknat vårt strandhotell i Grenadinerna.

En bra kombination
Nu kan vi satsa på långväga besökare som vill njuta av god mat i kombination med en underbar natur och havsupplevelse. Långsiktigt satsar vi på att det skall bli en riktigt bra restaurangupplevelse i kombination med övernattning. Denna del av Halland är fantastiskt vackert med en underbar natur där turismen långt ifrån har uppnått sin fulla potential ännu.

Vi ser detta som ett bra sätt att öka turismen till Glommen och Olofsbo även under vår och höst. Det finns många duktiga entreprenörer i närområdet och tillsammans kan vi skapa en samhörighet, starta events och aktiviteter som i kombination med matupplevelser ger möjlighet till affärsutveckling och sysselsättning för småföretagarna året runt.

Vi tycker om att driva verksamhet här
Falkenbergs framgångar dom senaste veckorna där staden blev utsedd till White guides “Värt en resa” och Kattegatt ledens utmärkelse som “Årets cykelled i Europa” ger blodad tand. Det är fantastiskt kul att jobba inom Falkenbergs kommun och vi vill verkligen hylla Destination Falkenberg för engagemanget som lett till dessa framgångar. Halland är en destination att räkna med i framtiden!

Vi är också mycket glada över att fastighetsägarna Graniten AB är en bra partner för verksamheten i Olofsbo. Dom har förståelse för vad som krävs för att vi skall lyckas med vår satsning och tillsammans satsar vi på att utveckla Klittergården till att bli ett attraktivt besöksmål.